A hatóságok a múlt hét elején szabadították ki Aperecida Schunckot, akit a Magyar Nagydíj péntekjén raboltak el brazíliai otthonából. Támadói a dél-amerikai országban rekordnak számító 36,5 millió dolláros váltságdíjat követeltek az F1 ügyvezetőjétől, akinek végül – köszönhetően a sikeres rendőri akciónak – nem kellett kifizetnie ezt az összeget.

 

A brit sportvezető a hétvégén már a tőle megszokott fanyar humorral nyilatkozott a történtekről, és arról, hogy a dollármilliók végül a zsebében maradtak.

 

„Sohasem állt szándékomban, hogy kifizessem őket. Minden barátom tisztában van azzal, hogy egy pennyt sem fizetnék egy anyósért. Bár el kell ismernem, ő egy jó anyós.

 

 hirdetes_300x300  

Nagyon büszke vagyok Fabianára (szerk. megj.: Fabiana Ecclestone felesége), hiszen minden nap hajnali 4-ig dolgozott a rendőrséggel. Félelmetes voltKihallgattak, majd miután beszélgettem a barátaimmal, rájöttem, hogy eredményesek. Eldöntöttem, hogy maximálisan megbízom bennük. Azt mondták, semmilyen körülmények között ne fizessük ki őket.”

 

 

Bernie Ecclesstone (The Times)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!