Soha nem gondoltam volna, hogy újra átélhetem azokat a szép szocialista emlékeket. Köszönöm a lehetőséget, hogy megérhetem, milyen nagyszerű világban élünk. Ha hosszú idő után nem láttam volna újra a boltok üres polcait, nem értettem volna meg, milyen jó nekünk. Örülök, hogy a kormány erre tizenöt alkalommal emlékeztetni fog. Még jó, hogy nálunk van a legtöbb ünnepnap az EU-ban.

 

Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhetem a városom élelmiszereit. A „vegyél pékárut, ameddig van” versenyt sikeresen teljesítettem a gyerekekkel, bár átlag alatti, három óra húsz perces idővel. Harmadjára sikerült. Két bukás után kezdtem el megérteni, milyen ára van a kiszáradt kenyérnek. 

(…)

 

Köszönet azért, hogy a kormány tervezésre és stratégiai gondolkodásra tanít. A következő ünnep előtt kiveszek fél nap szabadságot, hogy érkezzek mindent megvenni időben. Remélni tudom, hogy Szlovákia nagy része nem így fog gondolkodni. Ha igen, akkor egész napra szabadot veszek ki. Egy kicsit csökken a munka produktivitása, de ez most másodlagos. (…)

 hirdetes_400x285  

 

Köszönöm a képviselők empátiáját a munka törvénykönyve változtatásainak elfogadásánál. Még kell egy kis idő míg beérjük a francia törvénykönyvet a maga háromezer oldalával, de biztos érvényes, hogy minél több rendelet, annál jobb lesz. Biztos vagyok benne, hogy a képviselők egy nappal az ünnep előtt fejezik be későn a munkát, majd pedig utolsóként mennek megvásárolni azt, ami maradt, hogy példaként álljanak előttünk.

 

Köszönet a kormánynak azért, hogy gondolkodik azon, ne zárja-e be az üzleteket vasárnaponként is. Úgy gondolom, hogy egész Szlovákia hálás lenne, ha már szombaton is bezárnák őket. Túl sokat és túl keményen dolgozunk azért, hogy minőségibb lazításban legyen részünk. A négynapos munkahét és a pénteki bevásárlás után teljesen kiélveznénk. Már csak remélhetjük, hogy minden fontosat meg tudtunk venni.

 

A kormánynak biztos köszönik az élelmiszerüzletek alkalmazottai is. Az üzletekben kialakult káosz után szükségük van egy szabadnapra.

 

Aktuality.sk – Ronald Ižip: Köszönöm a kormánynak a bezárt üzleteket 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!