A Tiszta Nap (Čistý deň) galántai reszocializációs intézet nevelője ellen azért indítottak büntetőeljárást, mert szexuális kapcsolatot létesített egy gyerekkel. Na már most összehasonlítani ezt a büntetőeljárást a Matovič és a Kiska ellen indított büntetőeljárással érzéketlen, gonosz dolog.

 

14 éves volt, az életben csupán pár hibát, néhány eszetlenséget követett el. Bevitték az intézetbe azért, hogy a drogfüggőségén segítsenek. Még azelőtt, hogy elhagyta az intézetet, szexuális viszonya volt a most 25 éves Jakubbal. „Ha jó leszel, eljön a Jézuska” – emlékszik vissza Natália arra, amit Jakub a szexuális együttlétük előtt mondott neki.

 

(…)

 

 hirdetes_810x300  

A Tiszta Nap (Čistý deň) reszocializációs intézet igazgatója, Peter Tománek ismét bebizonyította, hogy az empátia és az együttérzés nem tartozik az alapvető emberi tulajdonságai közé. Amikor tavaly nyilvánosságra került a 14 éves Natália és az intézet egykori munkatársa (abban az időben az intézet szakácsa) közti szexuális kapcsolat, akkor úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Az egészet “búcsúszexnek” nevezte.

 

Amikor hétfőn a markízás híradóban bejelentették, hogy büntetőeljárást indult Jakuba ellen szexuális visszaélés miatt,  Tománek az emberségességét a minimumra csökkentve ezt nyilatkozta:

 

„Ha körülnézek a médiában, akkor mit látok? Megvádolt Matovičot, elítélt Lipšicet, meggyanúsított Kollárt és adócsalással vádolt Kiskát. Ezek után miért nem vádolhatnak meg egy egyszerű pozsonyi férfit?”

 

Tománek reakciója mindent elárul arról, hogy milyen emberre is bízták azokat a gyerekeket, akiknek szükségük lett volna egy második esélyre. Éppen egy olyan ember bagatellizálja el a szexuális kihasználást, akinek hivatásából adódóan is védelmeznie kellett volna a rábízott gyerekeket. Mindez szomorú tanúsága annak, hogy a Čistý deň az elejétől kezdve nem volt más, mint egy rakás szenny.

 

Aktuality.sk, Komentár Petra Bárdyho: Sex na rozlúčku

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!