Bugár Béla tapasztalt politikus. Tudja, hogy mit hogyan kell kombinálnia ahhoz, hogy ne csak ő, hanem a pártja is profitáljon belőle. Jól tudta, hogy miért lépett koalícióra a Smerrel és az SNS-szel, és azt is jól tudta, hogy miért tartotta meg ezt a koalíciót.

 

A magyar Népszava napilapnak adott interjújában arra a kérdésre, miszerint újra megismételné-e ezt a koalíciót, így felelt: „Soha nem ez a kérdés, hanem, hogy a programunkból mit tudunk megvalósítani. Most szerintem sokat meg tudtunk, miközben a kormánykoalíció kilengéseit is fékeztük. Például amikor Robert Fico elkezdett sorosozni, rögtön leállítottuk, hogy ez számunkra elfogadhatatlan.

 

Önök is átsiklottak azon a részen, amikor a program megvalósításáról beszélt, és felfigyeltek arra a részre, amelyben azt állítja, hogy megállította Ficot és a „sorosozását”?

 

 hirdetes_810x300  

Senki – aki figyelemmel kíséri Robert Fico politikáját – nem vette észre, hogy Bugár Béla megállította volna a „sorosozásban“ vagy bármi másban. Robert Fico még mindig Soros Györgyről beszél és folyamatosan arról hazudozik, hogy milyen hatással van Szlovákiára.

 

(…)

 

Ján Kuciak és Martina Kušnírová meggyilkolása óta Robert Fico a szlovákiai Orbán Viktorrá kezd átváltozni. Nem mintha a gyilkosság előtt nem használta volna Orbán propagandista módszereit, ám a gyilkosság után úgy döntött, a pókerjátékosokhoz hasonlóan mindent kockára tesz (all in).

 

Csakhogy a pókerjátékosokkal ellentétben Robert Ficonak nincs pókerarca. Robert Fico arcáról tisztán lerí, hogy blöfföl. És a választóknak több mint a 20%-a még mindig hinni akar ezeknek a blöfföknek.

 

Ha mindez nem így lenne, akkor Robert Ficonak már régen fel kellett volna állnia és távoznia kellett volna az asztaltól.

 

A távozásához pedig Bugár Béla is hozzásegíthetett volna. Az összes aduja megvolt hozzá, de nem tette meg, mert kiszámította, hogy jobban jár, ha továbbra is egy asztalnál játszik Ficoval.

 

Ezek után pedig azzal dicsekszik a magyar médiában, hogy megállította Ficot a „sorosozásban“. Nem, nem állította meg. Csupán reklámot csinál magának, amelyben azt hangoztatja, hogy sikeres államfőjelölt lehet, továbbá ő egy olyan politikus, akinek még Robert Fico is engedelmeskedik. Mindkét esetben inkább politikai frázisokról és vágyakról van szó, mintsem igazságról.

 

Aktuality.skKomentár Petra Bárdyho: Bugár sa chváli, že zastavil Fica. Klame

Nyitókép: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!