Robert Fico kormányfő már az ország szégyene. A konspirációs pöcegödörbe zuhanó Fico már akadályozza Szlovákiát abban, hogy normális jövője legyen. De próbáljuk meg megőrizni a józanságunkat.

 

A kormányfő a túlélésért küzd, mégpedig a legmocskosabb eszközökkel, amivel csak lehet. De hallgassuk meg, hogy megértsük, mi is történhet.

 

Először arról beszél, hogy rajta kívül mindenki politikai célokra használja fel Ján Kuciak és menyasszonya, Martina Kušnírová halálát . Mert destabilizálni akarják az országot, és neki csak egyetlen dolog számít: a kettős gyilkosság kivizsgálása. Egyúttal támadta az ellenzéket és az államfőt azzal vádolta meg, hogy Soros György irányítja. Akkor most ki is él vissza a helyzettel?

 

 hirdetes_400x285  

Ebbe a pillanatban, minden türelem és megértés iránta eltűnik. Robert Fico veszélyes holdkóros. Itt már nincs helye tárgyalásoknak.

 

Robert Fico úgy beszél, mint azok az emberek ott a dezinformációs médiumokban, akik minden mögött az amerikaiak és a zsidók térhódítását látják. (…)

 

Robert Fico tombol és üvöltözik, hogy mindent meg tud oldani saját maga is. Téved. Segítségre van szüksége. Ez az egyetlen esélye Szlovákiának. Minden további lépés, amit tesz, minden újabb szereplés, amit egy órás késés után tesz a kamerák előtt, idegesen, egyik lábáról a másikra állva, azt bizonyítja, hogy elvesztette az irányítást az események felett.

 

Szóval, minden egyes újabb nap, amit ezzel az emberrel töltenek egy koalícióban, megbocsáthatatlan szégyen. Nem lehet igaz, hogy ez így rendben van a Most-Hídban ülők számára. Nem lehet igaz, hogy minden egyes smeres konspiráció-hívő és rejtett Kotleba-rajongó volna. (…)

 

Szóval még egyszer, lassan: Robert Fico támadta az újságírókat, az állam ellenségének állította be őket. Most egyet közülük megöltek.

 

Robert Fico a áll kormány élén, amelyben Robert Kaliňák belügyminiszter is helyet kapott. Együtt hozták létre azt a rendszert, ahol nem vizsgálnak ki egyetlen botrányt sem, és mindent azzal a cinikus mondattal intéznek el: „Skutok sa nestal”  – Nincs ügy. És ma azt próbálják velünk elhitetni, hogy majd ők fogják majd kivizsgálni az újságíró halálát. (…)

 

DenníkN.sk, Fico sa pomiatol a hrá to na Sorosa

Nyitókép: topky.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!