(…) Nos, számomra is gyomorforgató volt, mikor Bugár Béla Robert Fico lemondása után bejelentette, hogy a Most-Híd elérte célját, ezért nem távozik a kormányból. Tudtam, hogy ez a bejelentés lavinát indít el.

 

Én magam rendkívül dühös voltam a Most-Hídra, és nem is csináltam belőle titkot. De amikor elindult a gyűlöletkampány Bugár ellen, elgondolkodtam. Feltettem a kérdést, rendben van-e az az ország, amelynek jövője egy 10 százalékos kisebbséget képviselő egyik (!) párt döntésétől függ.

 

Normális dolog, hogy amikor a két „szlovák” kormánypártról van szó, az emberek csak legyintenek, hogy tőlük úgy sem várható más? És, sajnos, ugyanígy legyintenek, mikor az ellenzéki pártokról beszélünk!

 

 hirdetes_300x300  

Mikor az emberek, köztük ismert személyiséget, Bugárt parazitának, árulónak, gazembernek nevezik, nem csak egy szaknyelven projekciónak nevezett jelenségről van szó? Amikor az ember a saját hibáit valaki másra, egy ellenségre vetíti ki? Azoknak, akik szidják Bugárt, elsősorban nem inkább magukra kellene haragudniuk? (…)

 

Az rendben van, hogy az elmúlt hetek történéseinek eredményeképpen a Smer elvesztette választói egy részét, de az SNS 8,6 százalékról 10 százalékra erősödött? Tíz százalék körül mozognak az ellenzéki pártok, csak a Most-Híd vesztegel öt százalékon.

 

Robert Fico és Kaliňák nem csak a demonstrációs hullám miatt mondtak le, Bugárék „nyomása” nélkül más lett volna az eredmény.

 

DenníkN.sk, Vivat Bugár. Vivat Slovakia

Nyitókép: DenníkN.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!