Emlékeztek még, amikor arról volt szó, hogy a koalíció az emeletes házakban lakó emberek adóját emelné? A törvénytervezetben ennek épp az ellenkezője volt. Vagy legutóbb, amikor arról írtak, hogy a gyógyszerek árát emelnék? Ez is épp ellenkezőleg van.

 

Boris Kollár szerdán videót tett közzé az interneten, melyben azon dühöng, hogy Tomáš Drucker egészségügyi miniszter a súlyosan beteg emberek gyógyszereinek árát emelné több száz euróval havonta.

 

Elég hangosan kiabál közben, így úgy tűnik, hisz abban, amit mond.

 

 hirdetes_400x285  

A négy perces felvétel körülbelül felénél felteszi magának a kérdést, hogy van-e értelme ilyen videókat készíteni, amit egy másik ügy kapcsán meg is válaszol. Mégpedig, hogy igen.

„Az utolsó videót például, melyet a 300-900 százalékos ingatlanok utáni illetéknövelés miatt csináltan, melyre készültek, olyan mediális poklot indított be, fél millió ember látta, akik elkezdtek írni, fenyegetőzni (…), a pártok pedig összecsinálták magukat és visszavonták a javaslatot. Az ilyen videóknak köszönhetően képesek vagyunk megakadályozni bizonyos dolgokat.“

 

(…)

 

Az ilyen pillanatokban már csak az a kérdés, hogy melyik kormánykritikus lesz az első, aki felteszi a saját videóját a Facebookra. Illetve, hogy a félreértett törvénytervezet készítője önmagától vonja-e vissza javaslatát, vagy a jó és hasznos dolgot politikai erővel mégis átviszik annak árán is, hogy a közvélemény szemében gonosznak fognak tűnni.

 

 

DenníkNKonštantin Čikovský: Občania, keď za vás naposledy Boris Kollár bojoval, možno vám to ublížilo a ani o tom neviete

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!