Épp most kaptam meg a NAKA nyomozójának határozatát, amelyben elutasította  a feljelentést Andrej Danko aláírásának hamisításával kapcsolatban azon az iraton, amelyen meghalmazta Andrej Hrnčiart, hogy helyettesítse őt a Robert Fico visszahívását célzó ülésen.

 

A nyomozó egyáltalán nem vizsgálta az aláírás valódiságát, csak bemásolta a Nemzeti Tanács Irodájának érvelését, miszerint a tárgyalási rendről szóló megbízatás nem számít közokiratnak, csak szervezési iratnak. A probléma az, hogy ezzel az irattal átadják a parlament elnökének alkotmányos jogköreit. Ha egy ilyen irat nem számít közokiratnak, akkor nem tudom, hogy mi számítana annak. Paradox módon a nyomozó hozzáállása csak megerősítette az aláírás hamisításának gyanúját.

 

Találják ki, vajon melyik nyomozó döntött ez ügyben? Újra – Slavomír Laho. Ugyanaz, aki ma a Trend újságírójának ügyét vizsgálja Kaliňák miniszter rágalmazása miatt. Ugyanaz, aki a szőnyeg alá söpörte az emissziós botrányt. Ugyanaz, aki zaklatta a katonai rendészet tisztjeit, akik rámutattak az intézet pénzügyi csalásaira.

 

 hirdetes_810x300  

Panaszt fogok írna, még ha sejtem is, hogy milyen ügyész fog róla dönteni. Mert soha nem adhatjuk fel. Akkor sem, ha túlerővel állunk szemben. Egyelőre.

 

lol

 

 

Facebook  – Daniel Lipšic: ČISTIČ SMERU

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!