Maroš Kramár színész felszólította a diákokat, hogy vegyenek részt a 17.00 órától kezdődő nagy korrupcióellenes tüntetésen, amely a Hviezdoslav térről indul.

 

 „A mi forradalmunkat is a diákok provokálták ki. Nem gondolom, hogy megváltoztatjuk a világot, ennyire naiv azért én sem vagyok. De minél több ember lesz a téren, talán annál jobban megértik ott fent, hogy átlépték az illendőség határait”.

 

Az ismert színész úgy véli, hogy a korrupciót nehezen lehet eltiporni, hiszen bennünk gyökerezik.

 

„Nehezen lehet úgy nevelni valakit, hogy nem szabad lopni, ha a legnagyobbak is lopnak, és semmi bajuk nem származik belőle. Ezért szörnyű a korrupció, szétterjed, de meg kell akadályoznunk”

 

– mondta Kramár.

 hirdetes_300x300  

 

Kramár szerint a problémát az  jelenti, hogy csupán mutogatunk azokra az emberekre, akik összelopták a vagyonunkat, de semmi sem teszünk ellenük.

 

 „Így csak váltják egymást, és folytatják tovább azt, amit elkezdtek. (…) Mindegyik kapcsolatban áll egymással, lopni szeretnének, ezért egyik a másikra nem szól semmit. Ez a valóság, egy hamis színház.”

 

Az ismert szlovák színész felszólította a diákokat, hogy vegyenek részt a keddi tüntetésen:

 

„Örülök a Hviezdoslav téri tüntetésnek, ahol remélem, hogy békés keretek között megüzenhetjük, hogy mi szeretjük Szlovákiát.”

 

The Relevent Collective Facebook-oldala

Nyitókép: TASR

 

 

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!