Figyelj haver, ez nem az információs pult! 🙂

 

Sokadik meccs van már a „hátam mögött”. A szó legszorosabb értelmében ugye!
Vannak furcsa gondolatok, figurák, szituációk, melyeket az ember igyekszik higgadtan és főleg inteligensen kezelni. Nehogy már azt gondolják mekkora paraszt vagyok. Gondolják?
Szóval gyakoriak például a születésnapi jókívánságok. De olyan kérés is többször elhangzott már, hogy egy egy utazó csoportot külön kiemelve szeretettel és ovációval üdvözöljünk a csallóközi rónán.


Ritkán engedek a kísértésnek. Na nem azért mert bunkó vagyok, hanem mert erre általában nincs idő és főleg nem oda tartozik.


Ami a legutóbbi mérkőzésen történt az eddig talán a legnagyobb, hogy is mondjam, kósza gondolat volt. Történt, hogy a második félidő elején egy kb 30-as – 40-es úriember, szemmel láthatólag már nem szomjas állapotában odatoppan elém a semmiből és a következő kérést tolmácsolja felém:


-figyejjé’ má’ cápó, segítsél már légyszi, mond be, hogy eltévedtem. Kovács János (a nevet természetesen megváltoztattam, akarom mondani elfelejtettem) vagyok magyarból és a társaimat keresem, nem tudom hol álltam. Jöjjenek értem.

 hirdetes_400x285  


-megnyugtattam őt, hogy jó helyen van, ez a DAC Aréna, majd elkértem a jegyét. B4! Arra ott oldalt barátom oda lehet menni. Ez itt nem az információs pult!


Nem ment. Ott ugrált előttem majd még kétszer bepróbálkozott, hogy mondjam már beeeeeee. Persze a mérkőzés állása és a felfokozott hangulat már kissé elvette a türelmemet és Mészöly Kálmántól szabadon idézve tessékeltem arrébb a tagot. Több kevesebb sikerrel. Erre ő két a koreóhoz használt fóliával, pompom lányokat megszégyenítő módon elkezdett szökdécselni. Kitartóan a meccs végéig.


Nos kedves barátom, csak remélni tudom, hogy azóta magtaláltad a társaid és szerencsésen hazaértél szeretett családod körébe!


Legalább lett egy újabb sztorim, melyet majd a nyugdíjas éveimben mesélhetek az unokáknak.
De továbbra sem leszek információs pult a mérkőzés alatt. Dévényi Tibibácsi sem! 😀

 

(Roberto)

 

Nyitókép: Körkép.sk

Bögi Róbert: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!