„Remélem, hogy a józan ész győzedelmeskedik és találunk 90 képviselőt, hogy eltöröljük at adósságféket…” mondja a Smer elöljárója. Mi viszont abban reménykedünk, hogy a józan ész nyer és nem kezdjük el fejetlenül eladósítani Szlovákiát, ugyanis minden kölcsönkért eurót egyszer vissza kell adni.

 

A kormány minden évben milliárdokat kölcsönöz, amit sokszor kidob az ablakon. Az állami költségvetés szerint idén az emberek körülbelül 500 millió euróval több adót fizetnek be, mint tavaly.

 

A kifogások helyet a kormánynak inkább be kellene ismernie, hogy megbukott az autópályák építése terén és igyekeznie kellene helyrehozni azt. A Zsolna melletti autópálya jövőre a kukoricásban ér majd véget, a Rózsahegy mellett autópálya harmadik éve áll, pedig van rá pénz.

 

 hirdetes_810x300  

Kiszuca régióban hirtelen változtatni kell a projekten és évekig tart majd, mire elkezdik építeni. Nem kell lopni, nem kell ügyetleneket helyezni a vezető pozíciókba és minden jobb lesz. Kollégánk, Ján Marosz már most egy terven dolgozik a szakemberekkel azért, hogy előre mozdítsuk az utak és vasútvonalak építését és felújítását, ha 2020-ban kormányon leszünk.

 

Veronika Remišová Facebook oldala
kép: aktuality.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!