Nagyon csalódott vagyok, csalódottabb, mint tegnap voltam. Ugyanis hideg fejjel az ember józanabbul értékel. De meg kell mondanom, hogy gyakran a mérkőzések utáni érzések hosszú időre megmaradnak.

 

Soha nem kerestem kifogásokat, sem emberként, sem edzőként, hát most sem teszem. Azért jöttem ide, hogy valami jót hozzak létre, hogy nyomot hagyjak magam után. De most már mérkőzésről mérkőzésre azt látom, hogy nekünk kétszer annyit kell dolgoznunk, és kétszer keményebben kell küzdenünk, mert bizonyos politikai és történelmi okok miatt egyedül vagyunk mindenkivel szemben.

 

A tegnapi Kalmár-féle büntetés, és az, hogy milyen irányt vett a meccs, egyszerűen felfoghatatlan volt. Sároseperjessel szemben ugyanez történt. Végül elveszítettünk három pontot, melyeket egyébként megérdemeltünk volna.

 

 hirdetes_300x300  

Egy dolgot azonban bizton állíthatok: minden egyes nap minden erőnkkel és erőnkön túl is harcolni fogunk. És biztos vagyok benne, hogy a csapat és a srácok is mindent beleadnak azokért, akik továbbra is követik és támogatják őket ebben a küzdelemben.

 

Mi vagyunk a DAC, és MINDENT MEGTESZÜNK, A LEGJOBBAT ADJUK! MINDENNEL SZEMBESZÁLLUNK!

 


 

Facebook/Marco Rossi

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!