Tisztelt választók, kedves barátaim, ismerőseim!

 

A mai nappal Stubendek László polgármester közölte, hogy visszahív alpolgármesteri tisztségemből. Polgármester úrral régóta ismerjük egymást, hiszen az előző két helyhatósági választáson közösen indultunk, munkálkodtunk egy csapatban, hogy ő városunk polgármestere lehessen. Mint polgármester és alpolgármester évekig sikeresen és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni, mindig kritikusan és objektíven meg tudtuk beszélni a közös dolgainkat.
Nyáron felröppentek olyan hírek, miszerint a visszahívásomat fontolgatja, amelyeket a későbbiek során cáfolt, majd hetekkel ezelőtt újra híresztelések kezdődtek, miszerint nem óhajtja, hogy alpolgármester legyek. Érdeklődésemre többször is cáfolta ezeket a terveket.

 

Ma pedig minden előjel nélkül a vezetőségi ülésen bejelentette a visszahívásomat, éppen ezért értetlenül állok a történtek előtt, hiszen mindig is úgy gondoltam, hogy közösen, együtt a városunkért dolgozunk.

 

 hirdetes_810x300  

Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy milyen érdekek, történések húzódhatnak a háttérben. A poliklinika előrehaladott pozitív fejlesztésének az ügye, a megyei választások eredményei, következő helyhatósági választás, esetleg egyéb?

 

Mindenesetre én szeretném megköszönni a töretlen és növekvő polgári támogatást a személyem iránt. Úgy érzem a belém vetett bizalom miatt, hogy nem csak a városomnak, hanem a régiómnak is felelőséggel tartozom, és a leváltásom ténye nem tántorít el attól, hogy a jövőben is szeretett városomért és térségéért tevékenykedjek.

 

 

Knirs Imre: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!