(…)

 

Tisztelt YBS Fanklub polgári társulás

 

Ezúton szeretném megköszönni, hogy éveken keresztül a szurkolói csoport aktív tagja lehettem, munkámat igyekeztem mindig képességeimhez mérten becsületesen elvégezni. Mint azt bizonyára tudjátok, életem egy olyan szakaszba érkezett, amikor a mindennapi teendőim nem teszik maradéktalanul lehetővé, hogy érdemben tovább folytassam a rám bízott feladatokat.

 

 hirdetes_810x300  

Ezután szeretném, ha szabadidőmben többet foglalkozhatnák a családommal. Kissé szomorúan, de ennek érdekében olyan döntésre jutottam, hogy 2018 február 1-től lemondok az YBS p.t. elnökségi posztomról, és a további félreértések elkerülése végett kilépek az YBS Fanklub-ból is. Bízom benne, hogy megüresedett helyemre hasonló rátermett szurkolótársat találtok. Egyben szeretném tudomásotokra hozni, hogy a jövőben csak mint egyszerű DAC szurkoló látogatnám a mérkőzéseket, vagyis vezérszurkoló sem leszek.

 

Döntésem végleges, és megmásíthatatlan. A Fanklub munkájához további sok sikert és kitartást kívánok. Hajrá DAC! Hajrá Felvidék! Hajrá Magyarország!

 

Maradok tisztelettel Bögi Róbert – Roberto

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!