Felhívás a Most-Híd tagjaihoz, korábbi párttársaimhoz

 

A Most-Híd vezetése tegnap úgy döntött, hogy folytatja a Smerrel való kormányzást. A Smer nem változott, csak a bábukat cserélték. Robert Fico és Robert Kaliňák továbbra is irányítani fog mindent, csak már bábukon keresztül. A Most-Híd tagjaiként mindannyian felelősökké válnak a kormány összes ügyeiért, az ország állapotáért. Sokat közületek személyesen ismerek és tudom, hogy az adott szó érvényes számotokra, és a karakteretek nem változott.

 

Ezért azt tanácsolom nektek ebben a helyzetben, amelybe a Most-Híd vezetése juttatott benneteket, hogy függesszétek fel a párttagságotokat. Semmilyen támogatás, amelyet a falu kaphat, semmilyen táblacsere nem teheti tönkre gyerekeitek reményét, hogy olyan országban élhessenek, ahol nem fog kelleni az életüket félteni, ahol nem a korrupció és a klientelizmus van hatalmon.

 

 hirdetes_810x300  

Ahol az állam megvédi saját állampolgárait, ahol nincsenek „egyenlők és egyenlőbbek“, ahol a maffiának esélye sincs arra, hogy a kormányzat része legyen.

 

Ahol az állami szervek segítik, nem pedig akadályozzák a polgárokat. Ahol a gyilkosság megrendelője és maguk a gyilkosok nem az utcán futkosnak.

 

Az igazi karakter a döntő. Ma döntenünk kell és elutasítani a Smerrel való együttműködés bármilyen formáját úgy országos, mint regionális szinten.

 

Az igazi karakter dönt. Magyarként ma szégyellem magam azért, amit a magyarok a kormányban csinálnak, és főleg azért, hogy még mindig a részesei vagytok ennek.

 

Simon Zsolt: Facebook

Nyitókép: glob.zoznam.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!