Hogy ez is megvilágosodjék sokaknak! 2000-ben a Semjén és a Balogh Zoltán (…) itt járt a pünkösdi ünnepségeken. Balogh akkor ez egy szál bél egyházügyi államtitkár volt. Na, ezen a milléniumi ünnepségen vetődött fel a Feszty Zsolt, Balogh Zoltán és köztem történő beszélgetésen, hogy csináljuk meg Tusványos testvérét. 10 évig csendben voltam, mert Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy regnált Budapesten…

 

Ahogy az Orbán kabinet felállt, azonnal léptem. Duraynak akkor műtötték a térdét Pesten. A sorozatos (külügy, Országház, stb.) tárgyalások ellenére nem sikerült összehoznunk.

 

Duray azt mondta, várjam meg a Gubíkot, amíg megválasztják a Via Nova elnökének, mert én közben 56 éves lettem!!!

 

 hirdetes_300x300  

Akkor még azt hittük, Duray is én is, hogy rá bízhatjuk a mARTfeszt szervezését…Törököt fogtunk…

 

Maga a mARTfeszt Martos község nevének első feléből mart, és a Feszty Park tagjából feszt alakult ki, jórészt nekem köszönhetően.

 

Azzal a különbséggel, hogy ők az art-ot, mint művészetet nem tudják a mai napig, hogy én miért írom nagy betűkkel
.Majd egyszer folytatom tovább.

 

De hogy a szabadegyetem koncert-sorozatokká sekélyesedett, az a mostani szervezőknek köszönhető. De az is, hogy az egyetem, mint nyári ifjúsági tábor egy büdös petákot sem ér!!!

 

Duray és én, valamint Feszty Zsolt nem erre a lóra fizettünk be. Ezért kellett elhagyniuk a parkot. Nem azért, mint azt Gubik szajkózza, hogy nem férnek el.

 

Most is üres napközben a focipálya. Egyelőre ennyit a születésről és a névről. Gubík 2000-ben pubertás korát élhette a lévai gimnázium elkopott padsorában.

 

(…)

 

Martfeszt 2 nap. Nógrádi György előadása 30-35 ember, Barátok közt RTL klub TV-giccs nemzetromboló sorozata 8 ember hallgatja a felkészületlen ripacs „művészeket”.

 

Gyermekprogram délután: 2 gyerek tancigál. KETTŐ ÉRTIK !!!

 

A Martfeszt lakói ücsörögnek a helyi vendéglátóipari egységben tömegesen. ESTE? 1. koncert 2-300 ember a tömeg. Jön a Tankcsapda. Talán kassza siker lesz, de már hatodszor vannak itt. Hajrá „FEL VIDÉK” a nagy klasszikust GUBIKOT idézve!!! 

 

Mindenhol Martfeszt van írva kicsi országunkban, de a faluban csak „SZABADEGYETEM” Na erre varrjanak gombot. A madari SUTYU VÖLGYBEN 10x jobb a hangulat , mint itt. Gáz van, nagy gáz. Ha a martosi polgároknak is 9 eurót kellene fizetniük, bizony a kutya sem menne oda.

 

Katona István: Facebook(I) és Facebook (II)

Nyitókép: Felvidek.ma

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!