Szégyen! Gyalázat!

 

25 évet vártunk, hogy újra Európában szerepeljünk. 10 évet vártunk, hogy újra magyar zászló legyen a stadionba, a szlovák törvények szerint ugyanis ez tilos. A tegnapi meccs előtti héten már ment a találgatás a klub részéről, hogy engedik vagy sem a magyar zászlókat a lelátón. Volt, hogy megengedték aztán mégsem, előfordult, hogy az UEFA delegátra beszélték ki magukat.

 

A dolog mindenesetre szégyenletes, mert az UEFA semmilyen módon nem tiltja más állam zászlóinak a használatát. De ami még ennél is nagyobb szegyen, sőt gyalázat, hogy a felvidéki harcosok nemzeti színű zászlóját a mérkőzés kezdetekor eltávolították a játéktér előtti hálóról. Történt mindez Dunaszerdahelyen, ahol az egész stadionnak piros, fehér, zöldben kellett volna úsznia, méghozzá a klub együttműködésével, ahogy ez Barcelonában is van.

 

 hirdetes_300x300  

Az a klub távolíttatta el a magyar zászlót, aki a Nélküledet játssza minden meccs előtt, az a klub akinek a szlogenje úgy hangzik, hogy több mint egy klub. A tegnapi gyalázatos cselekedet után ezen erősen el kellene gondolkozni!

 

u.i. Neked meg gratulálunk! Te egy igazi szakember vagy. Mi is szeretnénk annyi tudással rendelkezni, mint te. Szeretnénk a biztonság és a szurkolók terén olyan magaslatokba jutni, mint te. Korábban már írtuk, hogy a kis férfiasságod miatt lehetsz teli ennyi komplexussal, de, hogy ennyire lesüllyedsz, azzal megleptél mindenkit. Leveteted a magyar nemzet zászlóját, azét a nemzetét ahova te is tartozol.

 

Bár előttünk mondta valaki, hogy a szar elválik a víztől és te most nagyon büdös vagy! Kívánunk neked további szakmai sikereket, de a tegnapi döntésedért köpjél fel és állj alá!!!

 

Felvidéki Harcosok: Facebook

További ajánlott írások:

DAC – Tbiliszi után: Grúziában kell majd kiharcolnunk a továbbjutást

 

Európa, itt vagyunk! DAC-Dinamo Tbiliszi 1:1 – élőben a Körképen

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!