Ha a sofőr elutasítja az alkoholszondát, automatikusan úgy tekintünk rá, mint bűnösre, aki ivott és vezetett. Andrej Danko doktori munkájának eltitkolásánál ugyanennek a szabálynak kell érvényesülnie. Nem elég, hogy nem tudjuk pontosan, milyen bakit szeretne a parlament elnöke eltitkolni.

 

A SPOLU képviselői tisztességesen elvégezték a tanulmányaikat, és soha nem fogják eltitkolni a saját akadémiai munkáikat. Épp ellenkezőleg. Örömmel büszkélkedünk velük, ha kell újságírók előtt is.

 

Felszólítom Andrej Dankot, hogy tegye közzé saját munkáját, és így győzze meg a nyilvánosságot, hogy a JUDr. akadémiai titulusát jogosan használja.

 

 hirdetes_810x300  

Lubyová miniszter asszony pedig adósa a tanároknak, igazgatóknak, szülőknek, tudósoknak és minden diplomásnak, aki tisztességesen elvégezte a főiskolát, egyetemet egy bocsánatkéréssel. A professzorok nem követelhetik a diákoktól, hogy ne csaljanak, ha a miniszter előre lenyilatkozza, hogy más anyagának ellopása rendben van, ha ez a régi, rossz törvénynek megfelelően történt. Hogy lopni nem szabad, minden kisgyerek tudja. Az erkölcsnek a törvény felett kell állnia. Törvényt nem lehet minden egyes élethelyzetre írni.

 

Miroslav Beblavý: Facebook

Nyitókép: tvnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!