Baráti jobb. Amíg Horthy 80 évvel ezelőtt baráti jobbot nyújtott a visszacsatoláskor a mondhatjuk úgy, hogy a halálos ellenségeinek is, addig Benešék a fizikai likvidálására szólítottak fel, és ezt meg is tették.

 

A Felvidék részleges visszacsatolásának van most a 80. évfordulója, és egyetlen felvidéki magyar pártnál, értsd látszólagos érdekképviseletnél sem látom azt, hogy erről megemlékeznének.

 

Hogy megemlékeznének Horty emberségéről, korrektségéről, a magyar szellemiségnek teljesen megfelelő álláspontjáról és a magyar érdek védelméről.

 

 hirdetes_810x300  

Semmi jelét nem mutatják ennek.

 

Sajnos ki kell mondani, és leszámítva azt az MKDSZ-t, vagy MFM-et, vagy Most-Hidat, igazából az MKP az, amelyik ezt megtehetné. És élhetne is ennek a taktikai előnyével, de nem meri.

 

Összefossa magát a Stockholm-szindrómától. (…)

 

Lesüllyednek arra a szintre, amelyet Benešék szabtak meg, és Benešék szellemiségére (…) és ezt nagyon rossz megélni nap mint nap.

 

Főleg úgy, hogy közelednek az önkormányzati választások, ahol azért az emberek bíznának abban, hogy hátha mégis, hátha valahonnan, akár infúzióval is, de lesz vér a pucájukban.

 

De nincsen. Nincsen. És ez baj. Nagy baj.

 

 

Mede Ferenc: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.