„Mindenekelőtt el kell mondanom, mennyire szomorú az, hogy Erik Pačinda az éjjel elvesztette az édesapját. Magam is átéltem már hasonlót, tudom, mekkora erő kell ahhoz, hogy ilyenkor egy futballista vállalni tudja a játékot.

 

Az eredmény miatt pedig ugyancsak keserű a szánk íze. A 60. percig remek játékot láthattak a nézők, talán a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk. Aztán jött 15 perc kiesés, amikor olyan hibákat vétettünk, amilyeneket egyébként nem szoktunk. Nem csoda, hogy gólokat is kaptunk.

 

Azt gondolom, ha egy találkozón háromszor betalálunk, akkor azt a meccset meg kell nyerni. Ma ez nem jött össze. Javulnunk kell a játék olvasásában. Nagyon fiatal csapatunk van, a srácok ma minden erejüket a pályán hagyták. Ami pedig az őszi idényt illeti: nos, az volt az elvárás, hogy kerüljünk be az első hatba. Úgy érzem, ez sikerülhet, bár bevallom, minimum négy, öt, de akár hat ponttal is többet szerezhettünk volna.

 

 hirdetes_400x285  

Nem szeretném bírálni a játékvezetőket, de érdemes lenne visszanézni, a szezon alatt hányszor tévedtek az ellenfeleink javára. Összességében viszont elégedett vagyok a védenceim hozzáállásával.

 

A téli szünetben nemcsak számbelileg, de minőségileg is szeretnénk erősíteni. Úgy érzem, négy új játékosra van szükségünk ahhoz, hogy tavasszal olyan csapatokkal is felvehessük a versenyt, mint a Slovan vagy a Zsolna.”

 

Marco Rossi edzői értékelője a 2017. december 9-i DAC-ViOn találkozó után

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!