Marco Rossi (DAC): „Minden alkalommal, amikor a Nagyszombat ellen játszunk, részletek döntenek a meccsről. Ma nagyon harcos és kiegyenlített volt játék, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Šatka mellett ma Ljubičićcsel és Černákkal sem számolhattam, de mindig úgy készülünk, hogy ha hiányzik is valaki, a pályára lépők pótolni tudják őket. Ezt gyakoroljuk az edzéseken is, és a fiúk ma is megmutatták, hogy a vérüket és a szívüket is képesek voltak a pályán hagyni.

 

Čmelík a sérülését követően egy pillanatra elvesztette az eszméletét. Érdekesnek tartom, hogy míg mi szinte minden szabálytalanság után sárgát kaptunk, addig ez fordítva nem működött. A Spartak és a Slovan ellen ez általában így működik. Olaszként is jól látom, amit látok.”

 

forrás: fcdac.sk

 

Nestor El Maestro (Nagyszombat): „Kemény fizikai meccs volt, amely során a DAC erősebbnek bizonyult, győzelmük megérdemelt, gratulálok. Szlovákiai viszonylatban mindig itt a legjobb a hangulat. Nekünk és a hazaiaknak is voltak hiányzóik, a futballban ez normális. Nem jó érzés, hogy kikaptunk, de hátra van még hét bajnoki mérkőzés. Most kissé csalódott vagyok, de a végéig még nagy harc várható. A folytatásban kétszer is a Slovan vár ránk, én pedig örülök az angol heteknek.”

 hirdetes_810x300  

 

fcdac.sk – Edzői értékelések a DAC – Nagyszombat (1:0) mérkőzés után

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!