Hogyan értékelnéd a szezont, amely a klub történelmi sikerével végződött?

 

„Három éve érkeztem Dunaszerdahelyre. Kétszer a hetedik helyen végeztünk, ám ez az idény hihetetlen volt: bronzérem, Európa-liga… Ez a siker az egész klub munkájának gyümölcse – a tulajdonosé, szurkolóké, a vezetőségé, a tietek és a mienk, játékosoké. Nagyon boldog vagyok, és bízom benne, hogy a következő szezon is hasonló lesz, esetleg még sikeresebb.”

 

(…)

 

 hirdetes_300x300  

A Fortuna Liga legjobb tizenegyében négy játékosunk is helyet kapott, amely az összes csapat közül a legmagasabb szám. Kit jelölnél még a DAC-ból az év csapatába?

 

„Ha én választhatnék, akkor az egész kezdőcsapatot nevezem. Viszont ez nem így működik. Ez az eredmény hűen tükrözi a szezonunkat, és bátran kijelenthetem, hogy Tomáš Hukot is el tudnám képzelni a legjobbak között, aki szintén fantasztikus idényt zárt.”

 

A nyári felkészülés június 14-én kezdődik, ám bízunk benne, hogy május végén és június elején még vár rád két válogatott mérkőzés. Milyen terveid vannak az elkövetkező hetekre?

 

„Még maradok Dunaszerdahelyen. A fizioterapeuta Lukáš Hačkulič felügyelete mellett fogok edzeni, hiszen majdnem öt hétig sérült voltam. (…)”

 

Mostani beszélgetésünk nem sokkal az „Év tizenegye” kihirdetése után zajlik, és a Fortuna Liga legjobb bal oldali középpályásának járó díj van a kezedben. Hol lesz helye ennek a trófeának?

 

„A barátnőm készített egy vitrint, abban helyezem el. Van már egy ugyanilyen díjam benne két évvel ezelőttről, egy, a hónap legjobbjának járó kupa és különböző mezek. Most ismét egy újabb kupával bővül a vitrin.”

 

fcdac.sk – Újabb trófea Pačinda vitrinjében

Nyitókép: fortunaliga.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!