Peter Hyballa (DAC): „Gratulálok a Dinamo 3:1-es győzelméhez. Az első félórában nagyon jól működött a védelmünk, szervezettek voltunk, kisebb helyzeteink is adódtak. Aztán kaptunk egy gólt, majd jött Šimčák kiállítása. Játékosunk első két szabálytalanságát sárgával, majd pirossal jutalmazta a bíró. Szélsőnket a szünetben akartam lecserélni, de így alakult. Emberhátrányba kerültünk, és taktikát kellett váltanunk.

 

A második gólnál fejpárbajt vesztettünk. Bayo kihagyott óriási helyzetéről pedig inkább nem is beszélek, de ezen kívül is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Ott volt Bayo fejese és Kalmár próbálkozása is. A széleken, és a tizenhatosban elvesztett párharcok miatt buktuk el a meccset, de így is dicséret illeti a játékosaimat, mert minden erejüket a pályán hagyták.

 

Offenzív taktikával utazunk a visszavágóra, hiszen a fociban minden megtörténhet. Minszkben ismét tizenegyen leszünk, megpróbálunk az első fél órában rúgni egy vagy két gólt. A bírók ténykedését sosem kommentálom. Én a csapatot edzem, a játékvezetők munkájának elbírálása nem az én feladatom. Most csalódottak vagyunk, de már a vasárnapi bajnoki meccsre kell koncentrálnunk.”

 

 hirdetes_300x300  

fcdac.sk: DAC-Dinamo Minszk 1:3 (1:1) – edzői értékelés

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!