(…) Valószínűleg csak a nagyon naivak hitték el, hogy teljesülhet az MKP és a Most-Híd elnökének közösen tett ígérete, miszerint a jelöltek nem folytatnak egymás ellen negatív, a másikat lejárató és mocskolódó kampányt. Bugár Béla hozta a formáját, békét ígért, miközben fű alatt harcot hirdetett, hisz jóformán el sem kezdődött a kampány, a Csallóközben máris az utcán hevert a TÉMA, a vegyes párt „választási lapja”.

 

(…)

 

A választási pamflet a folytatásban sem hasított a magaslatokig, számok nélkül kért számon eladósodást, és legalább ennyire konkrétumok néküli volt a Rigó Konráddal készült interjú is. Terveiből csak annyi derült ki, hogy az iskolaigazgatókkal találkozna elsőként, és a megyéket közelebb vinné az emberekhez, meg nem a haveroknak szórná a pénzt. (Pedig ez utóbbi témában sokan sokat tudnának mesélni a hidas haverizmusról.)

 

 hirdetes_810x300  

Drága kampányfogás – még ha „témának“ olcsó is.  Nem is hatékony, sőt, kontraproduktív, számtalan példa mutatja a múltból, az effajta elvtelen támadások nem sokat hoznak… legföljebb annak, aki számláz az elvégzett munkáért. A körkep.sk hírportál mutatott rá, hogy Bugárék már több mint 90 ezer eurót utaltak át a lapot kiadó cégnek, a Barak Bálint nevével jegyzett T-Bear Kft. számlájára. Na igen, telik a kormánytagságból kistafírungozott Most-Hídnak!

 

Már csak az a kérdés, felmérték-e, hogy a közösség is nagy árat fizethet ezért a negatív kampányért. Vajon kinek tesz az jószolgálatot, ha az emberek végképp ráunnak a politikai acsarkodásra, és nem mennek el szavazni? Ki lesz a vesztese és ki lesz a nyertese annak, ha megyei szinten meggyengül a magyar képviselet?

 

(…)

 

Haverok: Rigó Konrád (b), Molnár Norbert (j) és Barak Bálint (j2). Kép: Facebook

 

Hírek.skMolnár Judit: Hamisan fütyül a rigó

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!