A gazda mindent tönkretett, amit csak lehetett, sőt, egyenesen a nemzet tragikus hősévé vált, így hát szerencsétlent próbáljuk már valahol alkalmazni. (…) A probléma azonban ott lakozik, hogy a gazda, polgári nevén Radoslav Procházka, először államelnök-jelölt, majd később egy olyan politikai párt elnöke, amelyet az első naptól kezdve az oligarchák pénzeltek, nos, ő bizony egy hazug csaló.

 

(…)

 

Radoslav Procházka hazudott Daniel Lipšičnek a közös találkozók kapcsán, átvert engem is egy új politikai párt alapításával kapcsolatban, hazudott a nyilvánosságnak a Sieť párt finanszírozásáról, de azt is véka alá rejtette, hogy közvetlenül a parlamenti választások előtt Robert Ficoval találkozgatott. Radoslav Procházka a sok egyéb tulajdonsága mellett egy megrögzött hazudozó. (….) Hazudni pedig egyszerűen nem szabad.

 

 hirdetes_400x285  

 

Szlovákia, konkrétan a Bírói Tanács és a Szlovák Köztársaság jelenlegi kormánya teljes komolysággal egy hazug csalót szeretne javasolni a Luxemburgban székelő Európai Unió Bíróságának bírói posztjára. (…) Én értem, hogy a jutalomért cserébe valamilyen posztba muszáj elhelyezni Procházkát, ugyanis anélkül, hogy példátlan módon átverte a nyilvánosságot azzal, hogy a Smerrel nem megy egy koalícióba, ez a kutya-macska játék nem alakulhatott volna ki. De az Isten szerelmére, ne javasoljunk  már egy erkölcsi csődtömeget bírónak! (…)

 

(…)

 

HNonline.sk, Richard Sulík: Z klamára sudca

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!