Robert Fico kormányfő a HNClub-ban:

 

(…) Nincs problémám azzal, hogy leváltsak egy minisztert, futószalagon váltogattam a minisztereket a második kormányom alatt is. (…)

 

(…) Szlovákia iránt nagy az érdeklődés a befektetők körében. Mi már figyelmeztettük is őket a munkaerőt illetően. Bizonyos kannibalizmus lesz a cégek között. (…)

 

 hirdetes_810x300  

(…) A Smerben is gondolkozunk egy generálcserén. Bolond volnék azt hinni, hogy 25 évig a politika élvonalában lehetek. Ez lehetetlen. Van bizonyos elhasználódás, de felelősségem is van. (…)

 

(…) A köztársasági elnök urat tisztelem és igyekszem kerülni a konfliktust. Másrészt, bánt, hogy az elnök diákokkal találkozik, hogy előttük szidjon engem. (…)

 

(…) A közmédia a nézettségre játszik és nekem mindegy, hogyan néz majd ki az 5 perc múlva 12 című műsor. Veszekedést akarnak és cirkuszt. Ezért gondolom úgy, hogy a közmédia vezetősége kudarcot vallott, mert ez már a média ellenzéki oldala. Muszáj leváltani a vezetőséget. (…)

 

(…) Sok ember jött hozzám azzal, hogy hagyjam békén a mečiari amnesztiákat. Menjen emberek közé, és kérdezze meg tőlük. Van egy világos cél, amit ebben a témában el kell érni. (…)

 

(…) Az a fő probléma, hogy a médiák nem demokratikus párharcokat várnak. Eltitkolnak olyan információt, amelyek fontosak ennek az országnak, és olyat publikálnak, ami sz..r. (…)

 

(…) Mit csinálna velem a sajtó, ha a világ minden részén maffiózókkal fotózkodnék vagy drogot árusítanék? Mit tennének velem, ha 14 éves lányokat hajtanék, vagy ha adócsaló lennék? (…)

 

(…) Kíváncsi lennék, hogy mi az alternatívája annak, ami ma Szlovákiában zajlik. És most tényleg kicsit ideges vagyok, mert ha egy Dzurinda vagy Mikloš-féle ellenzékünk lenne, vagy egy standard pártokból álló ellenzék, de nekünk egy nagyon furcsa ellenzékünk van. (…)

 

Hnonline.sk, Fico útočil, aj sa urazil. Toto sú top výroky premiéra z HNClubu

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!