Az első félidő volt az eddigi legjobb játék, amit az idei szezonban produkáltunk. Megérdemelten vezettünk 3:0-ra, sőt, még több gólt is rúghattunk volna. A 60. percig nagyon jól fociztunk.

 

Az ellenfél Kalmár Zsolt távozásával több teret kapott és bizonyíthatta, hogy magas színvonalat képvisel. Mi azonban megérdemelten győztünk, bár voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor szenvedtünk. Az utolsó 30 percben elkövetett hibáinkból tanulnunk kell.

 

Ami a távozó játékosokat és az érkezőket illeti, három új szerzeményre még szükségünk van. Egyelőre jött Kalmár, viszont Šafranko távozott. Ami Šafrankot illeti, amikor nagy pénzt ígérnek a játékosoknak, előfordul, hogy fejben már nem annyira összpontosít a játékra. Ősszel a válogatottól visszatérve már nem ugyanaz a Šafranko volt. De gratulálok neki az átigazoláshoz és sok sikert kívánok neki a továbbiakban. Megérdemelte ezt a lehetőséget a korábbi időszakban nyújtott remek teljesítményével.

 

 hirdetes_300x300  

Kalmár Zsolt alig egy hete edz velünk, még nincs meg  a kellő meccsrutinja. Féltem, hogy izomsérülést szenved, ezért vettem le.

 

Marco Rossi nyilatkozata a DAC – Zsolna (4:2) mérkőzés után

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!