„Knirs Imrével ugyan együtt indultunk a választásokon, de az elmúlt időszakban más elképzeléseink voltak több témakörben. A vezetésnek egységesnek kell lennie, a széthúzás nem a város javát szolgálja. Knirs Imre stratégiai kérdésekben sokszor nem támogatta a hivatalt.

 

Megnevezhetném például az új vagyongazdálkodási alapelveket, amit nem szavazott meg, és emiatt nem lettek elfogadva. Ő volt az egyetlen képviselő, aki a rég nem látott mértékű útfelújítások ellen szavazott. A Poliklinika épületével kapcsolatosan hangzatos kijelentéseket tesz, amiről nem egyeztet.

 

Írásban kértem tőle beszámolót ezzel kapcsolatosan még szeptember elején, amit a mai napig nem kaptam meg. Konkrétumokat ezzel kapcsolatos két év után sem tud felmutatni. Talán ő Komárom történetében az első alpolgármester, aki interpellálta a polgármestert, mivel sokszor elfelejtette, hogy a feladata nem a számonkérés, hanem a dolgok kezelése és megoldása.

 

 hirdetes_300x300  

Hangsúlyozni szeretném, hogy ennek a döntésnek semmilyen pártpolitikai vonatkozása nincs. Knirs Imrével képviselőként továbbra is keressük az együttműködés lehetőségét. Bízunk benne, hogy a város ügyei számára is fontosabbak a személyes ambícióknál.”

 

Stubendek László: sajtónyilatkozat

Nyitókép: deltakn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!