Egy hete Dunaszerdahelyen jól játszott a csapat, a végeredmény 1:1 lett. Miben kell változtatni a taktikán? Tudjuk, hogy érkezett erősítés, talán van aki még nem volt teljesen felkészült múlt héten. Milyennek kellene lennie a taktikának, hogy a továbbjutás biztosítva legyen, és mit üzennek annak a 100-150 szurkolónak, akik elkísérték a csapatot?

 

Marco Rossi: Ami a szurkolókat illeti – szeretnék megörvendeztetni őket, hiszen számukra ez lenne a legfontosabb, hogy továbbjussunk a második selejtezőkörbe. Természetesen tudom, hogy a sikerünket várják. Azt, hogy eljöttek, nem szavakkal kell megköszönnünk. A mi dolgunk, hogy a pályán mondjunk köszönetet, a maximumot fogjuk megtenni azért, hogy megörvendeztessük őket.

 

Ami a taktikát illeti – tudjuk, hogy a 0:0-s eredmény a mi kiesésünket, és a Dinamo továbbjutását jelenti. Sosem tudhatjuk a futballban, hogy mivel jön az ellenfél. Taktikailag felkészültünk a támadó és a védekező focira is. Ha ők inkább védekezni fognak, akkor mi támadunk majd.

Tudjuk, hogy a fociban sokszor csak pillanatok döntenek. (…) a 94. percben nagy szerencsénk volt, hogy nem kaptunk ki. Hiszem, hogy ez volt az a jel, ami azt jelzi, hogy sikerülhet továbbjutnunk. Mindent megteszünk ennek érdekében.

 hirdetes_300x300  

 

 

Marco Rossi válasza a Körkép.sk kérdésére a 2018. július 18-i Tbilisziben tartott sajtótájékoztatón a Dinamo Tbiliszi – FC DAC 1904 Európa liga-selejtezőkör visszavágója előtt 

 

https://www.youtube.com/watch?v=BIDB3EXAu-8

 

Nyitókép: körkép.sk/kzs

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!