(…)

Peter Pellegrini miniszterelnök-helyettes az televízoóban úgy fogalmazott, hogy néhány Smeres jelöltnél anyagfáradság lépett fel. Önre is gondolt?

 

Nem beszéltem vele, de feltételezem, hogy más jelöltjeinknek címezte.

 

A Most-Híd kerületi elnöke, Jakab Elemér napilapunkban kijelentette, hoyg nem sajnálhja, hogy ön vesztett, mivel az elmúlt négy évben Kassán Ön nem úgy viselkedett velük, ahogy azt egy koalíciós partnerrel szemben kellett volna. Ezért örül, hogy inkább saját jelöltet állítottak, aki elvette öntől a magyar szavazatokat.

 hirdetes_810x300  

 

Amikor három évvel ezelőtt polgármesternek választottak, a Most-Híd nem volt a helyi koalíciós partnerünk, sem közös kormányban nem ültünk velük. Nem váltunk koalíciós partnerré Kassa város képviselőtestületében sem. Az elmúlt négy évben a Smernek csak kerületi szinten volt koalíciós szerződése a Most-Híddal, mely, mint ahogy arról Zdenko Trebuľa előző megyefőnök tájékoztatott, problémamentes volt.

 

Tiszteletben tartom, hogy a Most-Híd saját jelöltet állított. De azt, hogy a kerületi elnök, Jakab nyíltan annak örül, hogy a régióban megkárosította saját kormánykoalíciós partnerét, politikailag inkorrekt, emberileg pedig tisztességtelen dolognak tartom.

 

Nem hiszem, hogy találnánk még máshol olyan koalíciós kerületi elnököt, aki nyíltan annak örül, hogy kormánykoalíciós partnerének valamelyik képviselőjét nem választották meg egy funkcióba…

 

Richard Raši.

 

(…)

Korzár: Richard Raši – Čo hovorí na škodoradosť jakaba z Mostu…

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!