(…) A népszavazás egy magyar ügy, de az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni, hanem egy nemzetközi versenyben (…).

 
(…) Az olimpia megnyeréséhez nemzetközi szinten nem többség kell, hanem egység. Ezért nem csinálnak népszavazást Párizsban meg Los Angelesben. (…) Képzelje el, hogy ott állunk hárman: Párizs, Los Angeles, Budapest. Ketten nagyok, erősek és egységesek. És ott áll egy vitából odaérkező Magyarország.

 

Ki fog ránk szavazni? Mert az, hogy mi itthon mire szavazunk, az a mi dolgunk. Ott, a nemzetközi bíráló bizottságban ki az az ember, aki azt mondja, hogy jobb helyen lesz az olimpia Budapesten, mint Párizsban vagy Los Angelesben? Kérdéses, hogy kaptunk volna-e egyáltalán egyetlen szavazatot is. És ez azért nagy szégyen. (…) Ronggyá vertek volna. (…) Ennek a szégyennek nem lehet kitenni az országot, mert többet érdemlünk.

 
(…)

 
Itt most történt egy álomgyilkosság. Valóban van egy politikai szervezet, amelyik nem is titkolta el, hogy őt nem az olimpia érdekli igazából, hanem párttá akar alakulni, és be akar lépni a politikai élet színpadára, és ezért nem drágállotta azt sem, hogy álomgyilkossá váljon.

 hirdetes_300x300  

 

(…)

 

Ez egy új SZDSZ. (…) Azt is tudjuk, mi következik, mert ezt is átéltük már: kis lökdösődés az MSZP-vel, aztán MSZP-SZDSZ-koalíció, erre kell felkészülnünk.

 

(…)

 

 

Kossuth Rádió 180 perc, Orbán Viktor interjúja 2017. február 24-én

Nyitókép: miniszterelnok.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!