Az Év sportolója gálán a riói olimpián három aranyérmet szerző Hosszú Katinka edző-férjét, Shane Tusupot választották az Év edzőjének.

 

Shane Tusup a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamástól vette át az Év edzőjének járó elismerést:

 

„Köszönöm szépen”

 

– mondta magyarul Tusup.

 hirdetes_300x300  

 

„Ez minden, amit tudok magyarul. Őszintén megmondom, sokat jelentenek nekem ezek a szép szavak. Az elmúlt évben nagyon belemerültünk a munkába. Volt egy álmunk, és ez az álom a mögöttünk hagyott négy év munkájának köszönhetően valóra vált. Köszönöm, hogy a részese lehettem. Ez az azonban nem csak az én érdemem. Ugyan egy edzői díjról van szó, de nem csak egy ember munkáját dicséri, hanem egy teljes csapatét, amelynek minden tagja tudása legjavát beletette a közös munkába, hogy együtt elérjük ezeket az eredményeket.

 

A sportolók természetesen a legfontosabbak nekünk, tehát köszönöm a fizikoterapeutáknak, az orvosoknak. Köszönöm egész Magyarország támogatását. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és része lehetek ennek a tehetséges országnak. Szeretném még egyszer megköszönni a szurkolók támogatását, akik folyamatosan ott álltak mellettünk, mert ez nagyon sokat jelent nekünk. Köszönöm Katinka családjának, hogy rám bízták a lányukat, ez nagyon nagy dolog volt tőletek. Köszönöm a szüleimnek is otthon, akiktől elnézést kérek, hogy keveset látnak. Bárcsak többet lehetnék veletek, de remélem, most büszkék vagytok rám.”

 

Így hangzik Shane Tusup köszönőbeszéde magyarul

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!