„Az első és a második félidőben is ugyanazt a játékot próbáltuk játszani, megvoltak a helyzeteink, de a labdarúgásban szerzett gól nélkül nehéz a helyzetünk.

 

Nem panaszkodhatunk másokra, hiszen mi vagyunk a felelősek az eredményért, elsősorban én. Ez volt az első mérkőzésünk, nehéz, hogy minden egyből sikerüljön, a második félidőben négyről átálltunk három védőre, elkövettünk pár hibát, de végig nálunk volt a labda és értékes lehetőségeket is kialakítottunk.

 

Dolgoznunk kell, javulnunk kell, nem szabad leszegnünk a fejünket, mindannyian jobb eredményt érdemeltünk volna. Megtettük, amit meg lehetett tenni. Köszönet a szurkolóknak, akik elkísértek minket, tudom, hogy micsoda szenvedély van Magyarországon, mert mindenki jobb eredményt vár, ez nincs másként a játékosok részéről sem. Magabiztosan kell kiállnunk a következő mérkőzésre.

 

 hirdetes_300x300  

A legfőbb gond az volt, hogy voltak helyzeteink, de nem találtuk el a kaput, ami hosszú távon is okozhat problémákat, remélhetőleg csak a mai estének a problémája volt és a jövőben tudunk ezen javítani és szerencsésebbek is leszünk.”

 

M4sport.huMarco Rossi mérkőzés utáni nyilatkozata

Nyitókép: m4sport

Háttér:

 

Finn – magyar: Rossi bemutatkozása nem sikerült valami fényesre

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!