A müncheni mészáros, aki egy bevásárlóközpontban lövöldözött ártatlan áldozatokat szedve, bár iráni származású volt, de német állampolgár, így nagy kő eshet le minden wilkommenskulturált européer szívéről: ezúttal nem lehet automatikusan migránsozni. Miközben válogatás nélkül öldöste (ezek szerint) honfitársait, állítólag nem azt kiabálta, hogy „Allah akbar!”, hanem azt, hogy „Német vagyok!”.

 

Ez fölöttébb megnyugtató. Ezek szerint már egy kétségkívül integrált elkövetőről van szó, s az iszlamista indíttatás (talán) fel sem merül: a tizennyolc éves ifjú beilleszkedett a jóléti német társadalomba, sőt akár bele is született.

 

Pár nappal korábban viszont egy tizenhét (?) éves migráns egy német vonaton egy baltával támadta meg egy hongkongi turistacsalád tagjait. (..) Az Iszlám Állam e rejtőző harcosáról aztán kiderült, hogy nem is afganisztáni, mint aminek hazudta magát, hanem pakisztáni. Háborús menekültként német családnál fogadták be, munkát szereztek neki egy pékségben, ő meg így hálálta meg az européer kebelre ölelést.

(..)

 hirdetes_300x300  

Nem tudom, elérkezik-e valaha a pillanat, amikor Angela Merkelt és elvbarátait egy független bíróság számon kéri többrendbeli sorozatgyilkosságban való bűnrészesség vádjával, de ez a gondolat manapság bizonyára számos gyászoló német agyában felvetődik (..).

 

A párizsi, brüsszeli, nizzai, és most már németországi – többnyire iszlamista – terrorista merénylők között van friss és ropogós bevándorló csakúgy, mint sokadgenerációs alvóügynök. Egyben közösek: nem követik a szépelgő, álhumanista européer logikát: faji és vallási alapon, személytelenül gyilkolnak. Sem Németországban, sem a többi nyugat-európai országban jószerivel senki nem ellenőrizte, kik áramlanak be milliószámra az Európai Unió területére. (..)

 

Van aztán ez a magyar szál: a hazánkban tett regisztráció, ami a hatályos uniós törvények szerint már eleve aggályossá tette a német integrációs kísérletet. Gondoljunk csak bele: ha minden a brüsszeli hölgyek és urak rózsaszín elgondolása szerint történik, a pakisztáni fiatal talán most a Tokaj expresszen mészárolt volna. Tény, hogy a brüsszeli terroristavezér is a Keleti pályaudvarnál toborzott merénylőtársat. A saját maguk szívjóságától elérzékenyült honi migránsvédők, akik tavaly nyáron etették-itatták ezt a büszke, identitásukat felfedni nem óhajtó, az autópályán gyalogtúrába fogó paramilitáris tömeget, vajon mostanság hogyan alszanak?

(..)

 

Csontos János: Baltás migráns, iráni német (magyaridok.hu)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!