Tavaly finoman szólva sem aratott osztatlan sikert Rihanna szigetes koncertje. Elsőre ugyan jó ötletnek tűnhetett, hogy a fesztivált a barbadosi énekesnő fellépésével indítsák, ám végül hakniízű buliban lehetett részünk.

 

A jubileumi, 25. Szigetet egy amerikai énekesnővel kívánták felpörgetni, ezúttal olyasvalakivel, aki egyszer – történetesen éppen tíz éve – már fellépett ugyanitt. Alecia Beth Moore, azaz Pink show-szempontból valóban nem rossz választás, még annak ellenére sem, hogy legutóbb öt éve jelentetett meg nagylemezt The Truth About Love címmel (…).

 

Hogy mindezek ellenére mégsem volt hiábavaló meghívni őt, azt maga az érintett bizonyította be. Az immár kétgyermekes anyuka ugyanis a capella fantasztikus volt, öröm volt hallani, hogy bizony akad még erő a torkában. (…)

 

 hirdetes_300x300  

Közben persze kulcskérdés az is, egy-egy világsztár mennyire tekint hakniként a bulira, mennyire akarja szimplán csak letudni azt, bármiféle – legalább színlelt – jókedv nélkül. Egy kósza Hello, Budapest! azért elég halovány teljesítmény ebben a galaxisban. Nos, ami Pinket illeti, fényévekkel verte Rihannát. Többet és célirányosabban kommunikált, de nem vitte túlzásba sem a dolgot. Ha tehát a Sziget ragaszkodik a nyitódívákhoz, ez úton üzenjük: a Pink-irány szimpatikusabb, mint a Rihanna-vonal.

 

De vajon mekkora sikere lehet az olyan előadóknak, akik éppen kevésbé aktívak, vagy túl vannak már a csúcson? Nos, Pink ebből is adott ízelítőt. Tíz éve tényleg a topon volt, hangjátéka pedig mára sem kopott semennyit sem.

 

 

(…)

 

Magyar Nemzet Online, Balogh Roland: Pink hangja a régi

Nyitókép: MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!