(…)

 

Kövér szerint Európa belelustult a jólétbe

 

Kövér László szerint egész Európa „belelustult a jólétbe”, elvesztette ellenálló képességét és saját sorsának a tönkretevője.

 hirdetes_400x285  

 

Európa nemcsak azért lett vonzó célpont, mert gazdaságilag erős, hanem mert „erő tekintetében le van maradva” – jegyezte meg. Európában egy párra 1,3-1,4 gyerek jut, miközben a migránsok esetében kettő fölötti ez a termékenységi mutató. 1920-ban, a trianoni békeszerződés idején annyi albán volt Koszovóban, mint amennyi magyar a Vajdaságban, körülbelül 600-700 ezer. Mára a vajdasági magyarok száma megfeleződött, miközben Koszovóban az albánok „kiszülték” a szerbeket – fűzte hozzá a parlament elnöke.

 

A kormány népesedéspolitikája ezen szeretne változtatni, de ha nem sikerül,„lehet késleltetjük az elmúlásunkat erről a Földről, de előbb-utóbb jönnek más népek, és be fogják népesíteni a Kárpát-medencét, egész Európát” – mondta Kövér László.

 

Kövér: Ez egy háború, amelyben nem használnak fegyvereket

 

Brüsszel hamis érvének nevezte, hogy a betelepítésre a munkaerőhiány miatt van szükség, hiszen Európában 22 millió munkanélküli van, és több országban minden második fiatal állástalan.

 

Nem a munkaerő-utánpótlásról van szó, hanem arról, hogy Európa kulturális, vallási, etnikai arculatát akarják megváltoztatni – mondta.

 

„Ez egy háború, amelyben nem használnak fegyvereket” – jelentette ki Kövér László, hozzátéve: a történelmi példák szerint az ellenségnek először az identitását kell elvenni, hogy aztán leigázhassák.

 

MTI, Az írás teljes egészében elolvasható itt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!