Cseh Lászlóval szervezett kötetlen sajtóbeszélgetést a vizes világbajnokság médiacsapata a Duna Aréna teraszán.

 

Élvezem az úszást, fantasztikus dolog hazai közönség előtt versenyezni. Lenyűgöző a Duna Aréna közönsége, hatalmas erőt ad a medencében – fogalmazott Cseh László. – Szeretném ezt még egyszer átélni a világbajnokság után, így a 2020-as Európa-bajnokságon mindenképpen szeretnék rajthoz állni, addig még biztosan versenyezni fogok. A többit majd meglátjuk.

 

Cseh arról is beszélt, hogy mindig jó meglepetéseket látni egy-egy viadalon, amivel Federica Pellegrini győzelmére utalt 200 m gyorson. A friss vb-ezüstérmes elmondta, még mindig rendkívül motivált, s úgy érzi, hogy egy kicsivel még mindig tud jobb lenni és jobb eredményeket elérni a következő versenyeken.

 

„A regenerációnak óriási szerepe van, nem csak az edzéseket kell végezni. Ennyi idősen sokkal több visszajelzést tudok kapni magamtól.”

 

Újságírói kérdésre Cseh tanácsot adott a 100 és 200 mellen is búcsúzó Gyurta Dánielnek.

 hirdetes_810x300  

 

„Találja meg azokat a pontokat az életében, amik miatt nem működtek a dolgok. Lehet, hogy neki is egy kicsit lazábbnak kellene lennie néhány dologban. Volt már hullámvölgye, de akkor is túltette magát rajta. Bár én inkább a hullámvölgyek utáni gyors felállásokban vagyok jobb, egyik napról a másikra.”

 

Cseh László a férfi 4×100-as gyorsváltó bravúros bronzérméről is szót ejtett. „Gyakorlatilag megkönnyeztem a váltó úszását, annyira örültem a bronzéremnek és különösen Németh Nándor sikerének.”

 

nemzetisport.hu Cseh László elárulta, meddig tervez biztosan az úszással
kép: hvg.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!