„Jól teljesítettünk, az első félidő után több góllal kellett volna vezetnünk. A második játékrészben tudtam, hogy sokat változtatok majd, a végén sajnos jött az az öngól. Összességében jól játszottunk. Ha így teljesít a csapat, akkor el tudom fogadni a vereséget”.

 

„A középpályán nagyobb lett az egyensúly, irányítottuk a meccset. Ha a teljes összecsapást nézzük, pechesek voltunk, sok minden nem jött össze. Kis hibákat azért elkövettünk, ezért lett ez a végeredmény. Fontos mérkőzés volt azért is, hogy tanuljunk belőle. A középpályán nagyobb volt az egyensúly, és Sallai Roland is jól teljesített. A Nemzetek Ligájára készen kell állnunk. Keményen dolgoztunk és még keményebben kell szeptember felé. Voltak pozitívumok.” 

 

„Szó sincs róla, hogy három hónapra elmennék nyaralni. Most jön egy kis szünet, de itt leszek és hamarosan elkezdjük a felkészülést, felveszem a kapcsolatot a klubokkal, a játékosokkal, és elkezdünk építkezni. A srácok most kicsit csalódottak, ami természetes, szerencsétlen góllal kaptunk ki. Ezek felkészülési mérkőzések. Amit most látok, van egyfajta fejlődés, nagyobb a stabilitás hátul, a szervezettség és a motiváció is rendben volt – erre tudunk építkezni.”

 

 hirdetes_400x285  

 

Nemzeti Sport: Georges Leekens meccs utáni nyilatkozata

Nyitókép: Nemzeti Sport

Háttér:

 

Ismét kikapott a magyar labdarúgó válogatott. Ezúttal Ausztráliától

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!