Robert Fico provokálja az utcát. Épp sikerült felhívnia önmagára a figyelmet, ami az egyedüli pozitívuma a megszólalásának egy héttel a gyilkosság után. Gašpar országos rendőrfőkapitány idegei felmondták a szolgálatot, mivel feljelentette az ellenzéki politikusokat azok nyilatkozatai miatt.

 

Fico előkészíti a terepet a Most képviselői számára is? Róbert Ondrejcsák, a védelmi minisztérium államtitkára gyakran ír a nyugat értékeiről, most viszont hangosan ignorálja ezeket. Ugyanez érvényes Ivan Švejnára, vagyaz SDKÚ korábbi védelmi miniszterére, Martin Fedorra, Peter Kresák jogászra, vagy Katarína Cséfalvay egyetemi tanárra is. Mindnyájan hallgatnak és várnak. Szomorú és tragikus látvány.

 

Megalázó számukra, hogy még az 1989-ben kommunista Marek Maďarič miniszter is szégyenbe hozta őket azzal, hogy lemondott. Ki gondolta volna korábban, hogy František Šebej és Lucia Žitňanská valaha is egy Soros-ellenes kormányban fognak ülni?

 

 hirdetes_810x300  

Vagy másképp: Azt gondolom, hogy a Most atlantista politikusainak ez már végérvényesen betesz. Fico mindezt tudja, ezért Kaliňákkal megkezdte a kőkemény választási kampányt. Mikor veszik ezt észre a többiek is?

 

 

Postoj.skJaroslav Daniška: Krátke správy z redakcie

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!