Hosszabb ideje nem hallottunk Önről. Mit csinál jelenleg?

 

Elnézést, de ezt nem szeretném firtatni. Azokat az okokat, amik miatt most egy kicsit háttérbe szorultam, talán majd akkor magyarázom el, ha Szlovákia felszabadul azoknak a tolvajoknak a diktatúrája alól, akik jelenleg hatalmon vannak.

 

Valami komoly dolog van a háttérben? Újabb fenyegetéseket kapott?

 

 hirdetes_810x300  

Igen, elég komoly dologról van szó, de csak akkor fogok erről beszélni, ha Szlovákia szabad ország lesz.

 

Az a döntése, miszerint nem fog járni a parlament üléseire a nyári szünet után is érvényben marad?

 

A parlamentet azért bojkottálom, mert egy hülye, hiperambiciózus idióta vezeti. Nem értem, hogy ez az ember, hogy tanulhatott jogot.

 

A parlamentben diktatúrát vezetett be, zsarolja az ellenzéket és szégyenérzet nélkül támogatja a levelek elolvasását. Ez egyetlen demokratikus országban nem történt meg.

 

Az ilyen embernek már másnap szégyenkezne tovább kellene állnia, ám ő úgy tesz, mintha minden rendben lenne.

 

Továbbra is az OľaNO vezére marad?

 

Nem tudom, hogy ki a vezér. Továbbra is az az ember maradok, aki az utolsó helyen jelöltette magát. Vezérnek/vezetőnek olyasvalakinek kellene lennie, akiknek természetes tekintélye van.

 

Ez az időszak legalább abban jó, hogy megmutatkozik, az OľaNO nem csak Matovičból áll. Vannak itt olyan emberek is, akik probléma nélkül három-négy sajtóértekezletet tartanak annak ellenére, hogy nyár van. Örülök neki, mert nem szeretném azt, hogy az OľaNO egy ember mozgalma legyen és Matovič után eltűnjön a süllyesztőben.

 

(…)

 

Keveset mutatkozik a nyilvánosság előtt, így egyre inkább Veronika Remišová kerül előtérbe. Elgondolkodott azon, hogy ebben a választási időszakban visszavonul a politikából?

 

Beismerem, hogy azután, ami történt, nagyon sokan feltették ezt a kérdést. Azonban történ még olyasvalami, amiről Ön nem tud, így egyre többször tettem fel magamnak is ezt a kérdést. Igen, ez az időszak számomra a gondolkodás időszaka. A másik oldalon azonban ott van a felelősség Szlovákiáért és azokért az emberekért, akik rám szavaztak. Mindez azt üzeni nekem, hogy nem szabad feladnom.

 

Úgy döntött, hogy nem fizeti be a bírságot annak ellenére, hogy az Alkotmánybíróság erre kötelezte. Nem gondolja, hogy a hozzáállásával útmutatást ad az egyszerű embereknek arra, hogy nem kell tiszteletben tartani a bíróságok döntését?

 

Igen, az az Alkotmánybíróság kötelez erre, ahol tíz bíróból kilencet Fico ültetett a jelenlegi helyére. Ez nem arról szól, hogy valakinek nem fizettem meg a tartozásomat. (…)

 

Ez politikai kérdés, és amikor hirtelen az Alkotmánybíróságnak függetlenül kell döntenie, akkor rögtön politikai szempontból cselekszik. Fico a kenyéradójuk, ő ültette őket a posztjukba, akkor miért is kellene tiszteletben tartanom a döntésüket? Főleg akkor, amikor az Alkotmánybíróság egészséges, értelmes magva teljes mértékben igazat adott nekem.

 

(…)

 

A parlament kancelláriája végrehajtási eljárást indítványozott Ön ellen. Mit vehetnek el Öntől, ha az egész vagyonát ráíratta a feleségére és fizetést sem kap, mivel nem jár a parlament tárgyalásaira?

 

Igen, de számomra érdekes, hogy az összes képviselő annak ellenére felszedi a fizetését a nyári szünetben, hogy nem is jár munkába. Feltételezem, hogy azután, hogy Danko elszedi tőlem a fizetést, esténként a tükör előtt érdekes mozdulatokat végez örömében.
(…)

 

Sme.skOĽaNO nie je iba Matovič, hovorí jeho líder. Uvažuje, že sa stiahne z politiky

Nyitókép: DenníkN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!