Hogyan magyarázza, hogy találkozott Danko úrral Bugár Béla jelenlétében múlt héten azután, hogy felmondta a koalíciós szerződést?

Őket kérdezze meg. Én se kérdezem meg öntől, ki ment el magához. Nem tudom, miért kellene kommentálnom, hogy van-e találkozóm, vagy nincs.

 

A parlament elnökéről van szó, a második legmagasabb közjogi méltóság. Tanácskozni jött önhöz, vagy milyen indokból látogatta meg?

Őt kérdezzék meg. Nem vagyok közjogi személy vagy valami hasonló, úgyhogy őt vagy Bugár urat kérdezzék. De miért engem faggatnak?

 

 hirdetes_810x300  

Mert önnél volt.

„Lehet csak jó a kávégépem, ezért eljött egy kávéra. Én nem tudom, akármit írhatnak. De még egyszer, én nem értem, miért kellene a saját magánéletemet kommentálnom.

(…)

Közérdek kérdése, ha egy közjogi méltóság érkezik önhöz azután, hogy felmondta a koalíciós szerződést. Gyakoriak az ilyen találkozások?

„Biztosan nem, erre megesküdhetek. Én a koalíciós szerződés felmondását a médiából tudtam meg, ha konkrétan erre gondol.

(…)

Különböző elméletek vannak arról, hogy a vállalkozók a politikai pártok mögött állnak és ön politikusokkal találkozik.

Érti, hogy magánszemély vagyok és nincs mit erről mondanom? Én illendőségből felhívtam önöket, de nem tudom, még mit tehetnék. Legközelebb megkérdik majd tőlem, hogy volt-e nálam ilyen vagy olyan kisasszony.

 

Kisasszonyok látogatására nem kérdeznék rá, amennyiben nem közjogi méltóságokról van szó. Találkozott azóta Danko úrral?

Miért kellene megmondanom önnek? Tehetek arról, ha valaki közjogi méltóság? Egyáltalán nem kapcsolódik ahhoz, hogy közjogi méltóságok, ugyanis ismerem őket.

 

(…)

 

SME.skMichal Gučík o návšteve Danka: Možno mám len dobrý kávostroj

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!