(…) Örülök Pataky Károly sikerének, aki sok szavazatot kapott megyeelnökjelöltként és megnyerte a képviselőválasztást a Tőketerebesi járásban.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült,és megmutattuk a Smernek, hogy van más út is. A múltban sajnos nem éreztük úgy, hogy a Smer Kassa megyében koalíciós partnerként tekintene ránk. Ezért nem bánom, hogy Richard Raši veszített. Tanál nem is vette komolyan a megyeelnöki jelölést, hoszen képviselőnek is indult.

 

A Smer problémája, hogy nem voltak képesek másik, általunk nem kifogásolt saját jelöltet állítani, nem a miénk. Akkora talán a megye érdekében tudtunk volna koalícióba együttműködni.

 

 hirdetes_810x300  

(…) Az MKP úgy járt, ahogy arra számítottunk. Ha a vezetőség csak a magáét nézi, és nem tartja tiszteletben a választók akaratát, és az egyetlen, ami a megyei vezetőjüket érdekli, hogy lehet alelnök vagy sem, akkor ez másként nem végezhetett. Nem azt állítom, hogy teljesen gyengén szerepeltek, de nem tudták eladni és megmagyarázni a választóknak, hogy miért kéne rájuk szavazni. Ebből mi profitáltunk, mert sok választójuk a mi jelöltünkre adta le a voksát, főleg Patakyra. (…)

 

Sme.sk, Bez Mostu v Košickom kraji nikto vládnuť nebude

Nyitókép: sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!