Mit él most át?

 

Sírok örömömben. A könnyeim is kijöttek. Az emberek 45 éve vártak a bajnoki címre és már frusztráltak voltak ettől. Örülök, hogy így alakult. Köszönöm istennek.

 

Hogy látra a mindenütt jelen lévő eufóriát:

 

 hirdetes_300x300  

Ez Nagyszombat. Ezt át kell élni. A focival élt tegnap és ma is a város, és így lesz még a következő három hétben, a bajnokság végéig. Minden egyes mérkőzés, amelyet addig még lejátszunk, ünnep lesz. Szeretném, ha minden klub megtapasztalná ezt  Szlovákiában. Szép stadion, jó futball és nagy szurkolói háttér.

 

Sokan azt mondják, hogy a siker kulcsa az edző, El Maestro érkezése volt. Egyetért ezzel?

 

Azt hiszem igen. Ő egy nagyon jó edző. Azt terveztük, hogy közös munkával majd a második évben valamit elérünk. Erre fel már az első évben összejött. Lehet, hogy nem mindig játszottunk szép futballt, de stabil teljesítményt nyújtottunk.

 

Nagy az érdeklődés El Maestro iránt. Sikerül őt megtartani?

 

Ez nagyon nehéz kérdés. Egyelőre nem tudok rá választ adni. Tárgyalunk. Beszélünk róla. Keressük a közös utat. Már voltak nagy ajánlatai, és most is vannak. Az edzőnek és a játékosnak sem fékezhetem a karrierjét. A szlovák bajnokságban játszunk. Örülnék, ha nálunk maradna. Az ő korában a karrierje nem érhet véget Szlovákiában. Az olyan ember, akiről az angol sajtó i sír, már valamit jelent.

 

Milyen jutalmat kap a csapat a bajnoki címért?

 

Ez nem a jutalomról szól. Láthatta, hogy El Maestro nem a pénz miatt volt nálunk.

 

De mennyit kapnak a játékosok a bajnoki címért?

 

Nagy jutalom volt nekik beígérve, és természetesen ki is lesz nekik fizetve.

 

Lehetne konkrétabb? Milyen összeg kerül szétosztásra közöttük?

 

Ezt nem mondhatom meg, nem illik. Ez az ő pénzük. Megdolgoztak érte, kapják is meg.

 

El Maestro már a második forduló után azt mondta a játékosoknak, hogy ebben a szezonban még sokra vihetik. Mennyire látta reálisnak a szezon elején, hogy bajnokok lesznek?

 

Mindent megtettünk azért, hogy csendben, nyugodtan ne provokáljunk, szerény fellépésünk legyen, és feleslegesen ne beszéljünk. Csendben viszont reméltük, hogy összejöhet, mert El Maestro nagyon jó eredményeket ért el a csapattal.

 

(…)

 

 

 

SMEPoórovi tiekli slzy. Aké prémie dostanú futbalisti Trnavy za titul?

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!