László Csabát, a DAC vezetőedzőjét a Šport napilap kérdezte terveiről.

 

Nem látom okát, hogy miért kellene máshova mennem, és nem Dunaszerdahelyen maradnom, ha igény lesz rám. Télen szavamat adtam a DAC vezetőinek, hogy maradok, és ezt szeretném megtartani.

 

A tréner szerint, aki valószínűleg a Rózsahegy elleni mérkőzés után fog tárgyalni a klub vezetőivel, nem az anyagiak fognak dönteni, sokkal fontosabb a klub víziója és perspektívája

 

Nem titok, hogy ha az edző sikeres – és mi ebben a szezonban sikeresek voltunk – akkor érdeklődnek iránta. Én is kaptam konkrét ajánlatokat több országból is, ennek ellenére szívesen folytatnám szlovákiai munkámat. A DAC-nál, ami folyamatosan növekszik, futball terén, de infrastruktúrában is.

 

 hirdetes_400x285  

A DAC-nak sokáig komoly esélye volt elérni az Európa-ligában való szereplést, de a Zólyombrézó és a Sároseperjes elleni döntetlenek minimálisra csökkentették ennek esélyét.

 

Mindig optimista vagyok, de elismerem, hogy Európára már nem gondolunk. Nem haragszom a játékosaimra, akkor sem, ha csalódott vagyok. Ettől függetlenül többször is kiemeltem mindenkinek, hogy büszkének kell lenniük, hogy az 1904-ben alapított klub történelmében új rekordot állítottak fel.

 

 

Megjelent a Šport napilap május 26-i nyomtatott számában.

Nyitókép: rangado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!