László Csaba a Zólyombrézó elleni döntetlenről, az Európa Ligáról, a DAC csapatánál való maradásról és a nagyon izgalmas magyar bajnokságról nyilatkozott a sportolunk.sk-nak.

(..)

A következő idényről:

 

Most már a jövőre is kell koncentrálni és abból kell kiindulni, hogy a jövő idény egy teljesen átszervezett bajnokság lesz. A cél az legyen, hogy 22 mérkőzés után a DAC benne legyen az első hatban. Utána már ismét lehet gondolkodni az erősítéseken.

Összességében, ha az egész képet nézzük, ezek a játékosok, a klubnál dolgozó emberek, a DAC szurkolók elmondhatják, hogy elkezdődött egy év, amely rosszul indult, de végül is közösen ki tudtunk jönni a bajból. A stadion épül-szépül, kétszer is teltház volt. Ez mind azt jelenti, hogy nem csak a futball szeretet, hanem a Csallóköz, a DAC is közösségformáló, és ez látható is. Arra is büszkék kell, hogy legyünk, hogy egy olyan közönség előtt játszhatunk, amely tisztességesen buzdít, megtapsolja az ellenfelet is, amikor a csapat lent van és megpróbálja talpra állítani. Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak, a közönségnek és a közösségnek dolgozhatok.

 hirdetes_810x300  

 

A beállított rekordokról:

 

Közösen beállítottunk egy olyan klubrekordot, amelyet nagyon nehéz lesz a jövőben bárkinek is megdönteni. 15 mérkőzés óta veretlen a csapat, 5 mérkőzést nyertünk meg zsinórban. Ezek nem csak számok, nagyon sok verejték, öröm és csalódás is volt mögötte. A szkeptikusok mondhatják, hogy mi történt volna, ha a Nagyszombat, a Rózsahegy, a Zólyombrézó ellen nem veszítünk két pontot. Nagy tisztelettel vagyok minden csapat előtt, de megvertük az ősi rivális Slovant, a bajnok Trencsént kétszer, és ezek nagyon fontos tények.

(..)

A DAC-nál való folytatásról:

 

Nem gondolkodom abban, hogy elmenjek. Nagyon remélem, ez a téma is nagyon hamar le fog zárulni. Szeretném a stábomat megtartani, kisebb-nagyobb változások mindenhol vannak. Szeretném a csapatot megerősíteni, kellene egy kis vérfrissítés. Szívesen dolgozom Dunaszerdahelyen, a közösség a szívemhez nőtt. Egyszerű, de nagyszerű emberek élnek és dolgoznak itt. Az én részemről nincs és nem is lesz akadálya, hogy együtt dolgozzunk. Amíg egy szerződés nincs aláírva, addig az nem létezik, de a klub is ugyanígy gondolja. A csapat, a klubnál dolgozó emberek, a stábom és a tulajdonos úr előtt is megemelem a kalapom. Fogjunk össze és próbáljuk meg jövőre is ezt a hangulatot, eufóriát megtartani és átélni, így a klubnak hosszútávon van jövője.

 

(..)

 

sportolunk.sk – Interjú: László Csaba nagyon sok mindenről nyilatkozott
kép: rangado.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!