Minden területen tisztában voltunk azzal, mik legyenek az első lépések, amiket meg kell tennünk, ha kormányra kerülünk. Két hónap telt el a kormány megalakulása óta, és minden területen reális előrelépést látunk.

(..)

A héten fogadta el a kormány az oktatási törvény módosítását, melynek köszönhetően nem szűnnek meg a kisiskolák. Vannak, akik számára ez banális probléma vagy kevésbé fontos, de számos községben ezek az iskolák segítik a helyi közösségek és kisebbségek megmaradását.

 

A régiók támogatása a modern úthálózat nélkül elképzelhetetlen, ebben Dél-Szlovákia régóta elmarad. A Most-Híd megalakulása óta prioritásnak tekinti az R7-es gyorsforgalmi út megépítését, amely elsősorban a Csallóköz és a főváros között ingázók bejárását könnyíti meg, de segít a régiónak is. (..)

 

 hirdetes_400x285  

Fontos, hogy az állampolgárok érezzék, hogy a politikai pártok képesek megvalósítani az ígéreteiket, amiért megválasztották őket. Meg vagyunk győződve róla, hogy ez az egyetlen út, amellyel megerősíthetjük a standard politikai pártokba vetett bizalmat.
Teraz.sk – Bugár Béla: Z priorít Mosta-Híd sa postupne stáva realita

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!