A márciusi választások után előrehozott választás lett volna a helyes út, melyen biztosan más eredmény született volna. Bugár Bélának és Radoslav Procházkának ugyanis előtte világosan nyilatkozniuk kellene, hogy átállnak-e a túloldalra. Most már a biznisz, amely összeköti őket, olyan erős, hogy attól félek, kibírják. Vagyis nem fogják kockáztatni, hogy elvesztik a hatalmat és börtönbe kerülnek a vállalkozóikkal együtt.

 

El kell ismernem, nem gondoltuk, hogy ilyen intenzív kampányt csinál nekünk Robert Fico a választások előtt. De az utána következő árulástól, amelyet Bugár Procházkával együtt hidegvérűen elkövetett, szó szerint megfagyott a lélegzetem és biztosan a választóiknak is, akik egy Smer-SD nélküli kormányban reménykedtek.

 

Csalódott vagyok csakúgy, mint több százezer ember, akik megértik, hogy a Smer-SD tízéves pusztítása hogyan tette tönkre Szlovákiát. Pár év múlva érezni fogjuk a demográfiai krízis következményeit, nyilvánvaló lesz, hogy régóta túl kevés gyerek születik Szlovákiában. A Smer-SD azonbsn a veszély ellenére nem tett semmit, mert jobban érdekelte a saját bizniszének sikere.

 

 hirdetes_400x285  

Sejtettem, hogy Bugár és Procházka árulást követnek majd el, ezért biztattam az embereket a szavazásra, még ha nem is ránk, akkor legalább az SaS-re. Ennyit tudtam tenni, nem vagyok szuperman. (..)

 

Teraz.sk: Igor Matovič – Cestou boli predčasné voľby, priniesli by iný výsledok

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!