Hollywood “legtúlértékeltebb színésznőjének”, illetve Hillary Clinton” lakájának” nevezte a Twitteren Donald Trump Meryl Streepet, aki a Golden Globe-gálán beszédben esett neki a megválasztott amerikai elnöknek. 2015-ben még más volt a véleménye: akkor még kedvenc színésznői között emlegette Streepet, külön kiemelve, hogy remek ember is.

 

nevtelen

 

Szenvedélyes beszédben ment neki Donald Trumpnak Meryl Streep színésznő a Golden Globe-gálán. A színésznő arra az esetre utalt beszédében, amikor Trump a New York Times egy fogyatékos riporterét kritizálva annak kézremegését utánozta. A beszéd nem maradt válasz nélkül, az amerikai elnök szokása szerint Twitteren reagált:

 

 hirdetes_810x300  

Meryl Streep, Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője nem ismer engem, mégis megtámadott a tegnap esti Golden Globe-gálán. Ő a nagyot bukó Hillary lakája. Századszorra is: nem gúnyoltam ki egy fogyatékos riportert (sosem tenném), csupán megmutattam, hogy csúszik-mászik, miután megváltoztatott egy tizenhat éves hírt, csak hogy engem rossz színben tüntessen fel! Csak még egy példa az őszintétlen médiára!

 

– írta Trump.

 

Donald J. Trump – Twitter

Nyitókép: CNN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!