Merkel egyik híres idézete szerint „Képesek vagyunk rá”. De vajon mire? Ha a több mint 82 millió német megtévesztéséről van szó, a válasz minden bizonnyal: igen.

 

A bűnözés mértéke Németországban csúcsokat döntöget. Lipcse városában két év alatt a nemi erőszak eseteinek száma 670 százalékkal emelkedett, Berlinben pedig átlagosan 7 támadás történik minden egyes nap. Ezen túlmenően egyre gyakoribbá válnak a savval elkövetett támadások. Ez méltán aggasztja a német közvéleményt.

 

Ebben az évben több, nagy hagyományra visszatekintő rendezvényt kellett törölni, mint például a Hamburgban 1978 óta rendszeresen megszervezett Alstervergnügen fesztivált. Mindezt azért, mert a német kormány nem kívánja fedezni a terrorellenes intézkedések csillagászati kiadásait.

 

 hirdetes_300x300  

A muzulmán diákok erőszakossága és antiszemitizmusa olyan méreteket ölt, hogy sok gyerek fél az iskolában. A ISIS agymosás-videói az alapiskolákban is megjelentek, és az is előfordult már, hogy egy második osztályos muzulmán gyerek megfenyegette zsidó lány osztálytársát, hogy megöli – mert a lány nem hisz Allahban.

 

Mindeközben a németek háztartások a legszegényebbek közé tartoznak az Eurozónában (a szerző 2010-es adatokat használ, amely a Frankfurter Allgemeine Zeitung közölt 2013-ban – a szerk. megj.), és a legmagasabb a munkanélküliség okozta elszegényedés kockázata, 70,8 százalék, miközben az uniós átlag 40 százalék (konkrét számok itt – a szerk. megj.).

 

A nyugdíjak veszélybe kerültek és az emberek úgy látják, hogy 70 éves koruk után is kénytelenek lesznek folgozni. Sok nyugdíjas palackokat gyűjt jövedelem-kiegészítés gyanánt, de bizonyos esetekben a kormányzat bünteti ezt a gyakorlatot.

 

Egy friss tanulmány kimutatta, hogy Németország-szerte a párok csak nehézségekkel küzdenek a gyerek(ek) nevelésénél, következésképp a párokra eső gyerekek száma 1-1,2 közé esik átlagban, de ez a szám tartalmazza a bevándorlók gyerekeit is. Mivel a németek gyermekvállalását épp akkor lehetetlenítik el, mikor a német kormány tömegével importálja a harmadik világból a migránsokat – köztük sok gyereket –, úgy látszik, mintha Németország szisztematikusan pótolná lakosságát.

 

A németek biztonsága érdekében a rendőri erőket felhatalmazták a szabadságjogok korlátozására. Április 1-jétől minden új autóba kerül egy az új eSIM kártyából, amely lehetővé teszi a német kormány számára, hogy nyomon kövesse saját polgárai mozgását – még a keletnémet Stasinak sem volt ilyen lehetősége a megfigyelésre. Az személyi adatvédelemnek tehát lőttek.

 

Néhányan talán még emlékeznek Merkel kampányszlogenjére: „Németország: Németországért, amelyben jólétben és boldogan élünk”. A közbiztonság romlása, a vallási diszkrimináció, az állandó terrorkészültség, a 70 év feletti munkakényszer, a gyermeknevelés ellehetetlenítése, a kikerülhetetlen nyomonkövetés tényleg – Gauck egykori államfő szavaival élve – a „legjobb Németország, amelyben valaha élhettünk”? Hát nem egészen úgy hangzik…

 

A véleménycikk Stan M név alatt jelent meg április 3-án. 

 

VoiceofEurope.com, Merkel’s great deception and the destruction of Germany

Nyitókép: VoiceofEurope.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!