Az Európába érkező migránsok tartósan megváltoztatják a kontinens karakterét, s ha a bevándorlás folyamatában nem áll be változás, az tartós polgárháborúhoz vezethet – írta a pozsonyi Hospodárské Noviny véleménycikkében.

 

A Migráció – civilizációnk újabb próbatétele címen a szlovák gazdasági-közéleti napilap honlapján megjelentetett írás szerzője Dušan Piršel, aki cikkében a kontinensre irányuló bevándorlást támogatók felelősségre vonhatatlanságáról, illetve a migráció és a kulturális-etnikai keveredés fenyegető következményeiről írt.

 

Az Európába jelenleg érkező migránsok – akik főként férfiak, gazdasági bevándorlók és olyanok, akiknek vallási és szociális elképzelései teljesen eltérőek az ittenitől – tartósan megváltoztatják majd a kontinensnek azt az arculatát, amelyet őseink ezer év alatt nagy gonddal alakítottak ki – mutatott rá a cikk írója. Hozzátette: “amennyiben most nem ocsúdunk fel, akkor az unokáinkra zord idők várnak és talán egy tartós polgárháború is.

 

  hirdetes_300x300   

A multikulturalizmus kétes elképzelés, olyan amely csak rövid ideig állta meg a helyét és később, mindenütt nagy gondokat okozott” – mutatott rá a szerző, utalva arra, hogy a fejlődő országok erős népszaporulata nem jelenthet megoldást Európa demográfiai problémáira. Hozzátette: megoldás csak egy van, s ez a gyermekszületések számának ösztönzése Európa őslakosainak körében.

 

Ha nem lesz elég saját gyermekünk Európában, akkor gyors végre ítéltetünk, akárcsak az ókor utáni európai civilizáció” – szögezte le a cikk írója.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!